De verbinding tussen lichaam, geest en ziel fascineert mij enorm. Ik probeer deelnemers aan mijn yoga- en meditatieslessen dan ook te stimuleren om op onderzoek uit te gaan naar naar al die verschillende facetten van zichzelf.


Voor mij zijn yoga, meditatie en Amanae lichaamswerk manieren om mij weer met mezelf en mijn lichaam te verbinden, om tegen oncomfortabele emoties, gedachten en weerstanden aan te leunen, en ruimte te geven aan alles wat in dat moment aanwezig is. In de wereld waarin we op dit moment leven ligt de nadruk op je altijd maar goed moeten voelen. Ken je de t-shirts met de opdruk 'Positive Vibes Only'? Dat legt zo'n enorme druk op ons! Wij zijn niet alleen maar licht en liefde, plezier, geluk en saamhorigheid. Wij zijn ook boosheid, verdriet, teleurstelling, jaloezie, schaamte, onzekerheid - het hele spectrum aan emoties is in ons aanwezig en door de 'negatieve' te willen verbergen, ontkennen en onderdrukken we een deel van wie we zijn. 


Rode draad door alle modaliteiten die ik aanbied, vormt onze ademhaling: door volledig adem te halen naar àlle aspecten van wie we zijn - licht èn schaduw - creëren we ruimte in lichaam en geest, verzachten we wat hard is, en openen we waarvoor we ons altijd hebben afgesloten. Hierdoor kunnen we ons opnieuw verbinden met wie we werkelijk zijn, zodat we ons lichter en gemakkelijker door het leven kunnen bewegen - fysiek, mentaal en emotioneel. 


Opleidingen

 • Kundalini yoga teacher training Level 1, Yoga Lifestyle Studio in Amsterdam (gecertificeerd in 2014)
 • Kundalini yoga teacher training Level 2: de verdiepingsmodules Vitality & Stress (2015), Conscious Communication (2015), Authentic Relationships (2017) en Mind & Meditation (2019), bij Amrit Nam Sarovar International Kundalini Yoga School in Frankrijk
 • Hatha yoga teacher training, Ashiyana Yoga School in Goa, India (gecertificeerd in 2017)
 • Yin yoga teacher training, bij Yogacollege Tilburg in Tilburg (gecertificeerd in 2019)
 • Amanae Transformational Bodywork Practitioner, bij de School of Amanae Europe, in Leuven, België (gecertificeerd in 2020)
 • Yoga Nidra teacher training, bij Yogacollege Tilburg in Tilburg (gecertificeerd in 2021)
 • Conscious Connected Breathwork, Sacred Breath Academy, California (1e jaar afgerond, 2021-2022)
 • Pranic Healing Basic Course, Institute for Inner Studies, bij Soulibri, Amsterdam (gecertificeerd in 2022)
 • Yin Yoga & Organ Health Training (bijscholing 50 uur), Mirjam Wagner (gertificeerd 2023)
 • The Root Cause Practice Program, Tracey Stevens (gecertificeerd 2023)
 • TRE Provider (Tension & Trauma Releasing Exercises), Marc Doomernik, TRE Nederland (2024 - heden)


Ik geef Kundalini yoga en -meditatie en individuele Amanae lichaamswerksessies in Tilburg. Meer weten of een afspraak maken? Neem contact op.


Sat Nam,

Gela Wilhelm.


“Let go of the battle. Breathe quietly and let it be. Let your body relax and your heart soften. Open to whatever you experience without fighting" - Jack Kornfield